Didd

Nothing • http://www.facebook.com/didd.dy.9

1-Nëse keni ëndërruar gjëra, që në pamje të parë janë dukur të parealizueshme, nuk keni gabuar: ato kanë vendin e tyre. Tani filloni të hidhni themelet për t’i realizuar.

2-Edhe problemet më të ndërlikuara kanë zgjidhje të thjeshta.

3-Vepro gjithmonë në mënyrë që ta rrisësh numrin e zgjedhjeve

4-Kreativiteti është arti i të mbledhurit “të zgjuar”, ku dy plus dy të mos bëjnë katër, por pesë.

5-Vetëvlerësimi nuk mund të ndërtohet brenda ditës. Çdo gjë ka nevojë për kohën e vet. Nëse do vazhdosh të bësh sforco të guximshme ditë pas dite, në fund do ta fitosh besimin.

6-Nuk mund të vendosim sesa vite do jetojmë, por mund të vendosim se çfarë jete do bëjmë gjatë këtyre viteve.

7-Era nuk është asnjëherë e favorshme për ata që nuk dinë ku të shkojnë, por për ne që e dimë, edhe puhiza do të jetë e vlefshme.

8-Përpiqu të zbulosh njeriun që je i destinuar të bëhesh, pastaj përvishju punës me pasion që ta realizosh në jetë.

9-I ditur është ai që arrin të jetojë duke i “shpikur” iluzionet e veta.

10-Një degë e çmendurisë zbukuron pemën e urtësisë dhe dijes.

11-I gjithë arti i të jetuarit është një miks mes durimit dhe moskokëçarjes.

12-Nëse keni ëndërruar gjëra, që në pamje të parë janë dukur të parealizueshme, nuk keni gabuar: ato kanë vendin e tyre. Tani filloni të hidhni themelet për t’i realizuar.